20 nov. 2008

BröllopsForm - Se det fungerar ju



Nina och Patrik gick ner 27 kg tillsammans på 8 veckor med hjälp av 3-timmarsmetoden. Ikväll kan du se dem i Bröllopsform på TV4 kl. 20.00.
Massor med öl och godis! Nina och Patrik hade innan Bröllopsform hamnat i vardagsfällan som två öldrickande och godisätande soffpotatisar i mjukisbyxor som inte orkade bry sig längre.Hatade grönsaker och frukt existerade inte!!!
Patriks enorma ölkonsumtion och Ninas sockerbegär har gjort att de gått upp 20 kilo tillsammans sen dagen de gifte sig. Patrik hatade sallad och frukt existerade inte ens i hans värld.
Efter Bröllopsform och 3-timmarsdieten har de gått ner gemensamt 27 kilo på 8 veckor.
Idag äter Patrik grönsaker i alla former - varma, kalla, färska, kokta - vilket är ett fantastiskt framsteg.
Nina sätter sin mobil så att den pinglar till var 3:e timme för att bli påmind när det är dags att äta under dagen.
Min Kommentar: Grönsaker i olika form kan ersätta dina intag av potatis, ris, pasta och andra rotfrukter under tiden du går ner i vikt! Var inte rädd för 1-2 frukter per dag. Var inte rädd för en bärdrink varje dag i form av en smootie. Att äta var tredje/fjärde timme! Då handlar det inte om jätte portioner utan det du ska tänka på, är att din frukost 1 eller frukost 2 ska vara den största målet om dagen. Vad den ska bestå av, är helt och hållet vilken dietform du kör efter!

Inga kommentarer: