1 mars 2009

ÅRETS BÄSTA NORGEHISTORIA ELLER?


Den nya generationens bantningspiller är här:Banbrytande forskning i Norge ger nytt bantningspiller med betydande viktnedgång
Text: Kjell Nødtvedt - Foto: Scanpix - Uppdaterat: 27.02.2009 09:28 Källa: nu nyheter

Världen går framåt. Nu finns det hopp för alla oss som kämpar med vikten. Hösten 2008 gjordes banbrytande upptäckter inom norsk forskning kring fetma.Detta har resulterat i det helt nya kosttillskottet Nushape som nu finns på marknaden.
Den kliniska studien i Norge leddes av doktor Erling Thom och visade en betydande viktminskning hos deltagarna. Fasen med forskning och kliniska studier är nu över.Resultaten kan du läsa i denna artikel.

Vet du varför 95 % misslyckas med bantningskuren?
De flesta bantningskurer misslyckas. Du upplever hungerkänslor, yrsel, illamående, problem med magen, huvudvärk och andra obehagligheter. Kroppen kämpar emot, och det är omöjligt att stå emot alla frestelser. Det är inte konstigt att vi ger upp.Bantningsdieter leder till svält. Svält gör att du misslyckas, förstör din förbränning och kastar dig ut i en karriär som jojo-bantare.Det är bara att erkänna: Vi behöver hjälp
Nu har det äntligen kommit en enklare väg till en sundare, slankare och sexigare kropp
Med den nya generationens bantningspiller på marknaden behöver du inte frukta ännu en misslyckad bantningskur

Nya kunskaper inom fetmaforskning ger nytt kosttillskott som fungerar
Du uppnår betydande viktminskning bara med hjälp av ett piller
Det krävs ingen motion eller diet
Kliniska studier utförda i Norge hösten 2008
Deltagarna i studien uppnådde betydande viktminskning
Nushape ger en fysiologisk viktminskning som ökar dina chanser till en bestående viktminskning
Nushape är ett helt naturligt kosttillskott
Varför har inte problemet lösts tidigare?
Traditionellt har fokus legat på mängden fett vi får i oss från den mat vi äter. Här har myndigheter och livsmedelsproducenter tagit problemet på allvar. Resultatet har blivit en kost med mindre fettinnehåll.Den stora skurken är emellertid snabba kolhydrater och socker. Här har varken myndigheter eller livsmedelsproducenter hittat några bra lösningar. Tvärtom visar det sig att konstgjorda ersättningsmedel kan förvärra problemet.Betydande mängder av vår mat består av snabba kolhydrater och socker. För att uppnå en sundare och slankare kropp måste vi därför lösa detta problem.

Norskt forskningsteam kan ha löst gåtan
Målet med forskningsprojektet var att hitta en metod att minska kroppens förmåga till nedbrytning och lagring av de olika kolhydraterna, och därigenom hindra att fett lagras på kroppen.En rad olika aktiva ämnen som kan hämma de olika typerna av kolhydrater upptäcktes.Forskningsteamet hade en del erfarenhetsdata från tidigare vällyckade djurförsök. Det skulle visa sig att den mixen av ämnen hade ännu bättre effekt på människor. Utifrån dessa upptäckter blev Nushape framställt. Ett helt naturligt kosttillskott fritt från tillsatsämnen.

Ny klinisk studie i Norge visade förbluffande resultat
Hösten 2008 genomförde vi en klinisk studie i Norge med över 60 deltagare. Deltagarna delades in i 2 grupper där hälften fick placebo (låtsaspiller) och den andra hälften fick NUSHAPE. Det skedde ingen viktminskning i kontrollgruppen. Däremot gick NUSHAPE deltagarna ner 400 gram i veckan. Helt utan diet eller motion.

Vad bör du göra nu för att gå ner i vikt och behålla den?
Viktminskningen i studien uppnåddes helt utan förändringar av kostvanor och motion. Så oavsett vad du gör för att gå ner i vikt bör du kombinera det med NUSHAPE.Och tro mej: När du skall gå ner i vikt och stanna där behöver du all hjälp du kan få.Prova Nushape så slipper du svält, frestelser, obehag, dåligt humör och alla andra besvär som följer med en strikt och näringsfattig kost

Få ett GRATIS provpaket till ett värde av 885 kronor
Du är inte bunden till framtida köp. När du mottar provpaketet kan du i lugn och ro bestämma dig för om du vill använda Nushape eller inte.
Beställ innan 8 mars och få allt detta:

GRATIS 30 dagars förbrukning av NUSHAPE värt 349 kronor
Första delen av programmet NUSHAPE for LIFE värt 80 kronor
Fitnessdator värt 249 kronor
Måttband samt en extra överraskningspresent värt 128 kronor
Allt detta är värt 885 kronor och du betalar bara 79 kronor för porto och fraktkostnader
Du är inte bunden till framtida köp
Om du bestämmer dig för att fortsätta med Nushape kommer du att efter 30 dagar motta själva Nushape kuren.
Nushape kuren består av kosttillskottet Nushape med kliniskt dokumenterad effekt, samt Nushape for Life, ett program för personlig utveckling
NUSHAPE for LIFE är ett program för personlig utveckling som hjälper dig att snabbare gå ner i vikt.Programmet hjälper dig genom hela bantningsprocessen så att du får ett optimalt resultat. Programmet är inte en diet utan har fokus på livsstil och beteende.

Gå ner i vikt för under 15 kronor dagen
För att ge dig ett bestående resultat räcker hela Nushape kuren inklusive provpaketet över 6 månader. Kuren, inklusive programmet, kostar endast 14 kronor och 30 öre om dagen. Du mottar sammanlagt 5 fakturor och du betalar endast en faktura i månaden på 445 kronor inkl. frakt.Kom ihåg att du inte behöver bestämma dig förrän du mottagit ett gratis provpaket värt 885 kronor.

Min Kommentar: Jag brukar gilla Norgehistorier!!!
Ytterligare en pilla som ska göra jobbet för överviktiga!
Mina kostråd är billigare än hela denna norgehistorien!!!!


2 kommentarer:

ninni sa...

Tack, Jag höll på att gå på denna Norgehistoria, som tur var fann jag Din rådgivning på nätet
Tack för att Du finns
Hälsningar
Ninni

Michelle sa...

nja den funkar nog trots allt om man har mkt övervikt! min pappa kör på nushape och han gick ner 21 kg första månaden, nu har han visserlugen mått dåligt också, men han menar på att man tapppar llt sug efter mat, och äter typ ett riktigt mål om dagen sen 1 tablett morgon ocyh en kväll. han tycker de har gjort susen och fortsätter nu med det, för att gå ner mer i vikt, han har ju mest "fett" koncentrerat på magen dock. och kanske är där de de tar bort :S '

Men sedan är det ju oftast så också att tror man npt funkar funkar det, tror man inte på det händer ingenting