6 feb. 2010









Gå dig smal!
Träna med Martin Lidbergs 8 veckors walkprogram


Ta steget! Om åtta veckor kan du vara i ditt livs form.
Vår träningsexpert Martin Lidberg har satt ihop ett walkprogram för hela hösten – laddat med extra mycket brännpower!
”Powerwalk är bästa träningen när du vill komma igång och gå ner i vikt”, säger Martin Lidberg, Kropp & Hälsas egen träningscoach som fått hockeyproffs som Peter Forsberg och viktvinnarna i TV4-succén ”Bröllopsform” i drömform.
– Redan första veckan märker du skillnad. Pulsen kommer igång, du känner dig piggare, starkare och kilona börjar lossna. Det snabba resultatet ger motivationen en rejäl extrakick och du blir ännu mer taggad att fortsätta!

Armarna ska jobba
Magin sitter i tempot. Powerwalk är tuff gång, precis takten innan kroppen vill börja jogga. Armarna jobbar intensivt, fötterna trycker ifrån i varje steg, pulsen stiger. Här får du effektiv fettförbränning som slukar kalorier – och du orkar länge, länge utan att stega in i joggarnas mjölksyrevägg. Snabba steg ger dessutom bra konditionsträning skonsam som sammet för dig som har problem med värkande höfter, knän och fotleder.
Bäst är ändå tillgängligheten:
– Det är bara att kliva ut genom dörren och köra! Inga tider att passa, inget dyrt gymkort. Allt du behöver är ett par bra skor.
Martin har satt ihop ett effektivt kom igång-program som får dig i toppform på åtta veckor. Smarta styrkeövningar och kaloribrännande intervallpass maxar resultatet:
– Kroppen är smart och anpassar sig. Det här programmet ligger steget före med nya utmaningar så att du hela tiden får ut mer av träningen, alla åtta veckorna. I kombination med sund mat kan du powergå bort ett kilo i veckan.

Två månader är perfekt
Dessutom – det är betydligt lättare att lyckas med om man har ett tydigt mål att jobba mot och ett proffsigt program att följa.
– Två månader är perfekt. Du ser målet, hinner få ett fantastiskt resultat och träningen blir en skön del av ditt nya, friskare liv som du inte vill vara utan! Snöra på dig dojorna och häng med!
Min Kommentar: Powerwalk är en effektiv metod
som du bör pröva! NI SOM INTE KAN röra på er
kan se er efter b.la En crosstrainer eller något
mindre besvärande för knäna - Roddmaskin

Inga kommentarer: