17 sep. 2009


Fadde Darwich och "Bonde"- Susanne startar hälsocenter
Fadde Darwich och "Bonde-Susanne" Brännemo är inte bara ett förälskat par.
Nu blir de affärspartners också. I höst tänker de starta ett hälsocenter - för överviktiga. - Det skulle kännas bra att veta att man har hjälpt någon att gå ner i vikt, säger Fadde till Expressen.se.


Dörrvakten och föreläsaren Fadde Darwich, 43, har stora planer på gång. Tillsammans med sin fästmö, Susanne Brännemo, 42, känd från TV4:s "Bonde söker fru", ska han starta ett hälsohem - för överviktiga.

Bo på gården
Tanken är att en grupp överviktiga ska få bo på Susannes gård Blecket i Rättvik i Dalarna. Där ska de erbjudas råd om träning och kost - samtidigt som de ska gå igenom ett stenhårt träningsschema med bland annat ridning.- Hälsohemmet ska vara till för den som vill gå ner i vikt och samtidigt må så bra som möjligt. Våra gäster ska inte lida ihjäl sig utan ha roligt och umgås med varandra, säger Fadde Darwich till Expressen.se.Fadde och Susanne har spånat fram idén tillsammans.- Den som vill gå ner i vikt får ofta höra talas om piller och operationer. Men alla har inte råd att operera sig, det behövs mer sociala engagemang. Vi vill sporra människor, och det skulle kännas bra att veta att man har hjälpt någon att gå ner i vikt, säger Fadde Darwich.
Locka till läger
Paret tänker annonsera i tidningar och på nätet för att locka kunder till lägret.Ännu återstår en hel del jobb innan hälsocentret kan invigas, men Fadde hoppas att de kan dra i gång under hösten.- Det känns bra och spännande, säger han.Fadde Darwich har egen erfarenhet av att vara missnöjd med sin kropp. Just nu ligger han i hårdträning - han tränar mellan fyra och fem dagar i veckan, undviker alkohol och fett och äter bara kolhydrater och proteiner.- Vissa kallar det för att "deffa". Jag vill mest få ner magen lite, komma tillbaka till min matchvikt, säger han.
Fadde i form
I somras avslöjade Fadde Darwich och Susanne Brännemo att de var ett par - och nyligen bytte de ringar.Är det så att du vill komma i form inför bröllopet?- Haha, nej, det har jag inte tänkt på.Enligt Fadde är bröllopsdatumet inte bestämt.- Det blir någon gång nästa år, säger han
Min Kommentar: Kommer inom kort

Inga kommentarer: