19 apr. 2009

Så blir du smalare med powerwalk (Aftonbladet)


Följ Martin Lidbergs träningsprogram
Har påskfrossandet satt sina spår runt midjan? Ingen fara – till bikinisäsongen hinner du fixa en ny, slimmad figur. Vår träningsexpert Martin Lidberg har satt ihop ett kaloribrännande gå dig smal-program som garanterat får kilona att rasa. Häng på!
Smal snabbt – och alla kan göra det!

Powerwalk sägs vara världens smartaste träning.
– Det är ett av de absolut effektivaste sätten att bränna fett och tajta till kroppen, säger Martin Lidberg, Kropp & Hälsas träningscoach, som fått toppform på såväl hockeyesset Peter Forsberg som viktvinnarna i TV4-succén ”Bröllopsform”.
– Det fina med powerwalk är att du får så snabba resultat. Redan efter en vecka kommer du märka att konditionen förbättrats. Du känner dig piggare, starkare, får fräschare hy och du börjar gå ner i vikt. Samtidigt är det en betydligt skonsammare träningsform för kroppen än exempelvis löpning, vilket gör att även du som kanske har problem med knän och leder kan lyckas.

Det är enkelt
Den största vinsten är ändå att det är så enkelt. Snöra på dig gympadojorna, kliv ut genom dörren och du bränner redan kalorier! Inget dyrt gymkort. Inga köer till löpbandet. Eller tider att passa. Är du fiffig kan du till och med spara in tid.
– Ta med väninnorna ut och passa på att umgås, gå med barnvagnen som fettbrännande motstånd, eller powergå hem från jobbet. Att kombinera in promenaderna i vardagen är både lätt och smart.

Ett kilo i veckan
Martin Lidberg har tagit fram ett maxat fyraveckorsschema som snabbt får dig i form lagom till sommaren. Här får du veta i detalj hur du ska lägga upp promenader och tänk för att lyckas:
– Följer du programmet i kombination med sund kost lovar jag att kilona kommer rasa. Har du plusvikt är ett kilo i veckan inga problem.
Dessutom har han laddad schemat med coachande tips och pepp. För det är inget söndagsstrosande vi snackar om nu. Powerwalk är tuff gång, precis takten innan kroppen vill börja springa.
– Motivationen kommer alltid med resultatet – och här får du resultat på en gång! Därför är det här programmet ett perfekt sätt att komma igång med din träning och starta ett nytt hälsosammare liv.

Min Kommentar: Power walk är en effektiv variant av förbrännings
träning och denna motiontyp är bra! I texten nämns "sund kost"
och då kan man väl få undra vad kosten består av eller hur?
Se till att få mindre del kolhydrater och mer av fett och
proteinkällor så kommer vågen att visa mindre!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men hur ska du ha det, Richard?
http://rickardskost.blogspot.com/2007/12/fett-och-kolhydrater.html

Rickard sa...

Hej Anonym, inlägget du länkar till är mer än 1 år gammalt vilket innebär att forskningen kommit med nya rön. Din fråga är riktad emot mig vilket jag tycker är konstigt, för du måste verkligen läsa genom vad som är mitt och vad som är tagit från media via nätet!